lunes, 5 de marzo de 2012

Ara toca responsabilitat


En primer lloc vull felicitar al nou i flamant Primer Secretari de la Comissió Executiva del PSC de Sentmenat, al company Laureano Gutiérrez. Li desitjo molta sort per que adopti les decisions més adients per al futur de la nostra agrupació.

Igualment vull agrair a tots els companys i companyes que em van acompanyar fidelment en la candidatura que hem defensat fins al final. De tot cor els hi demano que continuïn defensant els seus principis i valors, per tal de enfortir el nostre projecte socialista a Sentmenat.

Pel que fa a mi, em poso a disposició del partit, com no podria ser d'una altre manera, complint la tasca que els ciutadans de Sentmenat em van conferir com a regidor de l'Ajuntament. Continuaré ajudant des del Grup Municipal, fent una oposició responsable i constructiva que ajudi a solucionar els problemes de la nostra vila, i fiscalitzant l'acció del govern independentista-conservador.

Com a militant del PSC, crec en la seva pluralitat i democràcia interna. Convençut d'això treballaré perquè es respecti i es consolidi. Desitjo que es fomenti el debat intern. Que tots els companys i companyes puguem dir el que creiem més convenient per la nostra agrupació, i que aquesta nova Comissió Executiva sigui receptiva a totes les opinions. Ara no és el moment de noves divisions, i només la voluntat de sumar esforços donarà els resultats desitjats per tots els i les Socialistes de Sentmenat, tornat a governar el nostre municipi.

Ara toca responsabilitat, Socialisme i Democràcia.

Salut.

No hay comentarios: